Not known Details About prefabrik ev

Wiki Article

Türkiye'nin her bölgesine yapılabilir ve yaz aylarında serin kış aylarında ise gayet sıcak ve kullanışlıdır. Kısa sürede kurulur ve depreme karşı oldukça dayanıklıdır.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çOkay sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları small alana göre çok daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız edirne prefabrik ev firma prefabrik ev fiyatları tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Prefabrik evler, betonarme yapılara kıyasla daha ekonomik maliyetlerle hayata geçirilebilir. Bu avantajın arkasında, prefabrik yapıların hazır olarak üretilmesi ve montajının kolaylığı yatmaktadır.

Uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanıp üretilen bu konutlar aynı zamanda kolay kurulum ve montaj avantajlarına edirne prefabrik ev modelleri sahip. Dolayısıyla bulunduğu lokasyonun dışında da kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Üzerine ne kadar kar yağarsa yağsın taşıyacaktır. Kullanılan malzemeler prefabrik ev fiyatları 2022 yılında belirlenen fiyatları etkileyecektir. Kullanılan malzemeler dışında ekstra olarak farklı malzemelerde kullanılabilmektedir.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Edirne’de, farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden prefabrik ev çanakkale prefabrik ev fiyatları çeşitleri, tekirdağ prefabrik ev hem kırsal alanlarda yazlık ev olarak hem de şehir merkezinde konut olarak tercih edilebilmektedir.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila fifty yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çOkay daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre least düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Report this wiki page