Prefabrik Ev

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimum alana göre çok daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Taşıyıcılarında çok az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İdeal Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik prefabrik ev modelleri kalmaktadır.

‘Ne içerisindeyim şehrin ne de dışında’ diyebileceğiniz şehrin kargaşasından uzak ama asla terketmeyi göze alamadığınız yakın bir yerinde veya tamamen doğayla iç içe bir ortamda en sevdiğiniz mekanda prefabrik ev dilediğiniz her yerde. Sizin için sizinle. Bazen İstanbul’un yakınında Şile’de veya oksijen deposu Kaz Dağı yakınında prefabrik villa veya Erciyes’in, Toroslar’ın, Süphan Dağı’nın, Ilgaz’ın eteklerinde sırtını o yüce dağlara dayamış muhteşem manzaralı tabi güzelliklerle iç içi coğrafyanın heybetine yakışır muhteşem güzellikte bir köy evi.

Bu malzemelerin tamamı çalışmakta, ısıya karşı genleşme katsayıları da birbirinden farklılıklar arz etmektedir. Bu ve bunun gibi sebeplerle panel aralarında kılcal çatlaklar oluşabilir. Bu çatlakların mastikle tamir edilmesi ve kısmi boya yapılması gerekebilir.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page